Ontdek de omgeving

Ter voorbereiding van uw vakantie of weekend weg, helpen wij u graag met het ontdekken van de omgeving. Kies hieronder het land waar u graag meer over wil weten en ontdek wat er allemaal te beleven valt. 

Kies uw land

 • België

  Fantastisch zicht op zee

  Uitwaaien op het strand met een lange wandeling langs de duinen, zalig zonnen in een ligstoel met een zeebriesje, zandkastelen bouwen met de kinderen, pannenkoeken eten op de zeedijk, kitesurfen op de golven, of neemt u liever les zeilen, surfen, kiten,…,  kijken naar een kerstboomverbranding op het strand, vuurwerk op oudjaar, het kan allemaal aan de Belgische kust.

 • Duitsland

  Pittoreske Duitse Eifelstreek

  In deze smalle en diepe vallei van de Roer/Rur, bevindt zich het pittoreske dorpje Monschau, kom wandelen in de bossen, geniet van koeien die grazen in de weides, de zonnestralen tussen de bomen, blaadjes die vallen of sneeuw die kraakt onder de schoenen, sip van een glühwein op de kerstmarkt, of geniet van een zonnig terrasje op de markt, kom en ontdek Monschau.

 • Hongarije

  Midden in de natuur, waar ’s nachts echte stilte heerst.

  Ga even terug in de tijd, geniet van alles zoals het vroeger was, wandel in een streek waar het steenfruit zo van de bomen te plukken is, langs de eindeloze weide landschappen en zie wilde herten grazen, steek een BBQ aan en geniet van de zonsondergang, of verwarm u aan de  knisperende haard voor je je op een nachtwandeling door een ever laat verrassen. En wie even cultuur wil snuiven, ontdekt de prachtige wereldstad Boedapest, vaar over de Donau en ontdek Buda en Pest, verrijk uw geest en geniet.